• ulu_fanua_01

O lo'o fa'atupula'ia le tau o mea mata'utia ma o le a fa'aauau pea

O lo'o fa'atupula'ia le tau o mea mata'utia ma o le a fa'aauau pea

Talu ai nei, Fujian laupapa Linsen moli, Sasaʻe i Hongye, Morgan Electronics, Hai Le Electronics ma le tele o isi pisinisi PCB faʻasaʻolotoina tau laupapa PCB, toetoe lava faateleina 10%.

O lo'o fa'atupula'ia le tau o mea mata'utia ma o le a fa'aauau pea

I le amataga o Iulai, Shandong Jinbao, Kingboard, Mingkang, Weili setete, Jin Anguo ma le tele o isi kamupani ua tuuina atu apamemea, CCL ma isi tau siitaga faasilasilaga, o le siitaga o tau mo le pepa apamemea i tone o 1000-2000 RMB, laina laina siitia 10RMB /pcs, tioata insulation ccl siitia 5RMB/pcs, pepa uamea siitia 5RMB/pcs.

I le faʻaaliga o tau, o le ipu, tagata faigaluega, vailaʻau ma isi tau ua avea ma mea e tolu o lenei siʻitaga tau.O le mea moni, o le siitaga o tau o se mea taua i le va o le sapalai ma le manaʻoga suiga.O le lauiloa o oloa faaeletonika ma le faaleleia o le manaoga maketi maketi faateleina, o le pito i lalo laititi pitch LED boom maketi faaauau pea agai i luga, uunaia e le tele-layer manaoga laupapa PCB.

O nisi mea faʻapitoa o faʻaaliga faʻaalia, e pei o le PCB board, cabinets, ma isi, o le gaosiga o le gaosiga o le a mafua ai le tele o le filogia, e le fetaui ma manaoga o le siosiomaga o le atunuʻu, e tatau ona faʻasaʻo ma faʻaleleia pisinisi, lea e faʻaleleia ai le tau o nei mea faʻaoga.
O tau o mea mata'utia o le matagi i le po, i le amataga o le tausaga talu ai, o nisi o mea fa'aoga na amata ona si'itia tau.E ui o le setete o loʻo i luga o le tuʻuina atu o le toe fuataʻiga, ua tuuto atu i le faʻaleleia atili o le maualuga o tupe mama o pisinisi faʻapisinisi.O lona uiga o le a faaauau pea tau.Mo le nofoaga, o se tala leaga lea.

O le tau e mafai foi ona i ai se avetaavale IC.E tusa ai ma punaoa tau alamanuia, o le Epistar o loʻo iai nei i le tuʻuina atu o le vevesi.O la'ititi la'ititi o lo'o olaola, malosi mana'oga maketi e le gata ina aumaia poloaiga ma tupe mama, o lo'o i ai se tafega tumau o le mamafa o mea mata.

O lo'o va'ai mai tagata i totonu o le a fa'aauau pea le tulaga quo o le sapalai ma le mana'oga se'ia o'o i le tausaga a sau, o lona uiga o se vaitaimi pu'upu'u o tau po'o le a fa'aauau pea.

 


Taimi meli: Mati-26-2021